Nóż wąski kuty VG10 dł. 20 cm, Czarny, Kasumi
Kolor
Czarny
Tworzywo
Metal: stal wysokowęglowa
Szerokość
20
cm
Średnica
0
cm
Pojemność
0
ml
Wysokość
0
cm
KASUMI VG10 PRO Carving Knife K-54020, profesjonalne noże japońskie z ostrzem z kutej stali nierdzewnej VG10 o wysokiej zawartości karbonu - Twardość HRC 59/60 - Krawędź tnąca idealnie ostra i wypolerowana jest doskonalona w procesie podwójnego wykończenia oraz przez system japońskich wodnych ściernic ziarnistych #3000 w celu uzyskania profesjonalnego bardzo ostrego ostrza - Długość ostrza 20 cm - Stal VG10 jest wysoce odporna na utlenianie, posiada dużą twardość, dzięki czemu krawędź tnąca noża jest naprawdę wyjątkowa - Rękojeść wykonana z Imitacji Marmuru (Antybakteryjna żywica metakrylowa) odporny materiał, wygodny i higieniczny - KASUMI Profesjonalny japoński nóż kuchenny, to naprawdę wyjątkowy produkt wykonany z wysokiej jakości materiałów, mocny, o dużych możliwościach cięcia i doskonałym designie, gwarancja elegancji w Twojej kuchni.
Kasumi VG-10 Pro Range
Wykonany z litego materiału VG-10
Rękojeść z żywicy antybakteryjnej z efektem niebieskiego marmuru
Twardość w skali Rockwella 60-61
Ostra jak brzytwa ścięta krawędź pod kątem 15°
Wyprodukowano w Seki, Japonia