Nóż do chleba kuty VG10 dł. 25 cm, Czarny, Kasumi

Kolor
Czarny
Tworzywo
Metal: stal wysokowęglowa
Szerokość
25 cm
Średnica
0 cm
Pojemność
0 ml
Wysokość
0 cm
KASUMI VG10 PRO Bread Knife K-56025, profesjonalne noże japońskie z kutą stalą nierdzewną VG10 o wysokiej zawartości karbonu - Twardość HRC 59/60 - Krawędź tnąca idealnie ostra i wypolerowana jest doskonalona przez podwójny proces wykańczania oraz przez system japońskich wodnych ściernic ziarnistych #3000 w celu uzyskania profesjonalnego bardzo ostrego ostrza - Długość ostrza 25 cm - Stal VG10 jest wysoce odporna na utlenianie, posiada dużą twardość, dzięki czemu krawędź tnąca noża jest naprawdę wyjątkowa - Rękojeść wykonana z Imitacji Marmuru (Antybakteryjna żywica metakrylowa) odporny materiał, wygodny i higieniczny - KASUMI Profesjonalny japoński nóż kuchenny, to naprawdę wyjątkowy produkt wykonany z wysokiej jakości materiałów, mocny, o dużych możliwościach cięcia i doskonałym designie, gwarancja elegancji w Twojej kuchni. Kasumi VG-10 Pro Range Wykonane z litego materiału VG-10 Rękojeść z żywicy antybakteryjnej z efektem niebieskiego marmuru Twardość w skali Rockwella 60-61 Ostra jak brzytwa ścięta krawędź pod kątem 15° Wyprodukowano w Seki, Japonia
K-56025
1.079,00 PLN
W magazynie
+
Szczegóły produktu
Dostawa i zwrot
Model 3D